Skip links
LEKKER WONEN STYLING

REVIEWS

Schrijf een Review!

Heel goed gevoel voor kleur.

5,0 rating
10 november 2020

Het resultaat van het gebruik van de reeds aanwezige spulletjes met daarbij de aanvulling van nieuwe accessoires en ideeën is verbluffend te noemen. Het is een heel gezellig en zeer smaakvol geheel geworden. Ik ben er blij mee. Hartelijk dank hiervoor.

Top!

5,0 rating
22 oktober 2020

Super tevreden over de verkoopstyling van ‘Lekker Wonen’. Er wordt snel geschakeld, afspraken worden na gekomen en het resultaat is fantastisch. Echt een aanrader voor een lege woning of voor woningen waar voor de verkoop de puntjes nog even op de moeten worden gezet.

Super resultaat!

5,0 rating
14 oktober 2020

We zijn geweldig geholpen door pesandy. Frisse kijk op onze woning, gedurfde kleuren en meubels waar we echt super blij mee zijn. Zo’n styliste gun je iedereen ????????

Super!!!

5,0 rating
12 oktober 2020

Pesandy kijkt goed naar de persoon en de inrichting. Heeft goed inzicht welke kleuren bij de inrichting passen en geeft bv ook advies over welke kleur de gordijnen moeten zijn. Of adviseert een muur te behangen. Laat gelijk leuke voorbeelden zien. Wij waren heel blij met Pesandy. Onze huiskamer heeft een metamorfose gekregen door Pesandy.

Lekker wonen

5,0 rating
5 juli 2020

Wij waren erg blij met Pesandy haar touch aan onze woning. Het is stijlvol geworden, maar niet too much; het straalt ‘lekker wonen’ uit.

Verkoopstyling mei 2020

5,0 rating
8 juni 2020

Pesandy is een duidelijke professional die weet waar ze het over heeft. Met haar tips en styling heeft ze onze woning tot een hoger niveau getild voor de verkoop.

Magnifiek!!

5,0 rating
8 juni 2020

Lekker Wonen Styling heeft ons erg goed geholpen met een prachtige verkoopstyling waar we erg blij mee zijn. Creatief omgegaan met de verschillende ruimtes en originele oplossingen. Alles op zeer korte termijn gerealiseerd. Plezierig en persoonlijk contact. Aanbevolen!

Goed geregeld!

4,0 rating
12 mei 2020

Duidelijk en helder gecommuniceerd over de verkoopstyling van onze woning. Een leuk ingericht huis, helemaal op kleur. Blij mee!