Skip links
LEKKER WONEN STYLING

VERKOOPSTYLING

Verkoopstyling

Waarom verkoopstyling? Staat u op het punt uw woning te verkopen? Of bent u een makelaar met een opdracht een huis te verkopen, en wilt u zich onderscheiden van de rest?

Dan begrijpt u dat het van essentieel belang is om de woning zo aantrekkelijk mogelijk in te richten. Bij Lekker Wonen Styling ben je aan het juiste adres!

Vastgoedstyling is niet bedacht om u smaak te benadrukken, dit is puur om woningen zodanig in te richten/restylen, dat ze door een zo’n breed mogelijk publiek in de smaak vallen. Ik zal daarom de bewoner/makelaar ontzorgen door zelf de handen uit de mouwen te steken om de ruimte op een zo goed mogelijke manier te presenteren.  In sommige gevallen adviseer ik in overleg met de bewoner een accessoires pakket, die wordt door Lekker Wonen Styling altijd op maat samengesteld.

Iedere woning is anders en daarom moet er per woning gekeken worden naar wat er nodig is om het beste uit een ruimte naar boven te halen. Een accessoires pakket is niet verplicht, maar ik zal u er wel eerlijk over adviseren bij een intakegesprek. Hoe gewilder de woning is, hoe meer succes u hebt met de verkoop. Zelfs in deze tijden nu de huizenmarkt weer BOOMING is. Nog steeds geldt, dat de mooist gepresenteerde woningen als eerste verkocht worden.

Met vastgoed- verkoopstyling wordt u ontzorgd, onderscheidt u zichzelf van de rest en weet u zeker dat u na deze slimme investering een verpletterende indruk gaat maken in het grote bestaande aanbod.

Dus alle voordelen even op een rij:

• Meer bezichtigingsaanvragen
• Snelle verkooptijd
• Betere onderhandelingspositie
• Hoogst haalbare prijs
• Goede foto’s voor op Funda
• Je huis is niet alleen verkoopklaar maar ook bijna verhuisklaar!